Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Salta i ves al contingut principal decidim.barcelona
Logo oficial de decidim.barcelona
  • Català Triar la llengua Elegir el idioma
    • Castellano
Registra't Entra
  • Inici
  • Processos participatius
  • Òrgans de participació
  • Iniciatives ciutadanes
  • Ajuda

Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

#bcnsostenible Òrgan consultiu i de participació que actua en els àmbits relacionats amb la sostenibilitat

  • L'Òrgan
  • Documents de referència
  • Grups de Treball
  • Sessions
  • Bones pràctiques 2022 B+S
  • Bones pràctiques 2021 B+S
  • Bones pràctiques 2020 B+S
  • Enquesta
Més
  • Bones pràctiques 2020 B+S
  • Enquesta
chevron-left Torna al llistat

Jornada "Ingredients per un menjador escolar + sostenible"

Avatar: PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS
09/04/2021 12:59  

- Nom de l'organització: PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS

- Descripció de l'actuació: Una jornada inspiradora per als menjadors de les escoles on vam donar veu als testimonis de bones pràctiques, es van plantejar obstacles i vam facilitar eines per avançar cap a un menjador escolar compromès amb el clima.

La dinamització va córrer a càrrec de Isabel Coderch, especialista en restauració Sostenible (TELOSIRVOVERDE) i Berta Vidal, investigadora en prevenció del Malbaratament Alimentari als menjadors escolars (CREDA-UPC-IRTA)

Encara disponible l'enllaç al Webinar a la home de www.aprofitemelsaliments.org i fb de la PAA (https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708)

- Calendari execució: 25/11/2020 de 17h a 19h30

- Pàgina web: www.aprofitemelsaliments.org/ https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708

- Dades de contacte:

Gaby Susanna/paa@aprofitemelsaliments.org

  • Resultats al filtrar per la categoria: Objectiu 3: Qualitat ambiental i salut Objectiu 3: Qualitat ambiental i salut

Li agrada a:

Avatar: PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS
Avatar: esther salido palma esther salido palma
3 Suports
Número de "m'agrada"2 M'agradaJornada "Ingredients per un menjador escolar + sostenible"
Jornada "Ingredients per un menjador escolar + sostenible" Comentaris 0

Referència: BCN-PROP-2021-04-29295
Versió 1 (de 1) veure altres versions
Verifica l'empremta digital

Empremta digital

El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.

Valor: bd6a7dd65b96676428a3e1a70d9908f0c40c33a7a4b4a8010f11045c1d57d063

Origen: {"body":{"ca":"<p>- <strong>Nom de l'organització: </strong><a href=\"www.aprofitemelsaliments.org\" target=\"_blank\"><strong>PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS</strong></a></p><p>- <strong>Descripció de l'actuació: </strong>Una jornada inspiradora per als menjadors de les escoles on vam donar veu als testimonis de bones pràctiques, es van plantejar obstacles i vam facilitar eines per avançar cap a un menjador escolar compromès amb el clima.</p><p>La <strong>dinamització</strong> va córrer a càrrec de <strong>Isabel Coderch</strong>, especialista en restauració Sostenible (TELOSIRVOVERDE<em>)</em> i <strong>Berta Vidal</strong>, investigadora en prevenció del Malbaratament Alimentari als menjadors escolars (CREDA-UPC-IRTA)</p><p><strong>Encara disponible l'enllaç al Webinar a la <em>home</em> de www.aprofitemelsaliments.org i fb de la PAA (</strong>https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708)</p><p>- <strong>Calendari execució: 25/11/2020 de 17h a 19h30</strong></p><p>- <strong>Pàgina web: www.aprofitemelsaliments.org/ </strong>https://www.facebook.com/watch/?v=137722391098708</p><p>- <strong>Dades de contacte:</strong></p><p><strong>Gaby Susanna/paa@aprofitemelsaliments.org</strong></p>"},"title":{"ca":"Jornada \"Ingredients per un menjador escolar + sostenible\""}}

Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.

Compartir:

link-intact Compartir l'enllaç

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://www.decidim.barcelona/assemblies/consellsostenibilitat/f/4384/proposals/29295/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://www.decidim.barcelona/assemblies/consellsostenibilitat/f/4384/proposals/29295/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

logoPAA Logo + texto horizontal.png
cartell_menjadors_sostenibles_def.png
cartell_menjadors_sostenibles_def.png
cartell_menjadors_sostenibles_def.png

Reportar contingut inapropiat

Aquest contingut no és apropiat?

Motiu

0 comentaris

Ordenar per:
  • Més antic
    • Més ben valorats
    • Recent
    • Més antic
    • Més discutit

Carregant els comentaris ...

decidim.barcelona
  • Preguntes freqüents
  • Ajuda general
  • Tutorials Decidim Barcelona
  • Accessibilitat
  • Avís legal
  • Termes i condicions d'ús
  • Descarrega els fitxers de dades obertes
  • decidim.barcelona a Twitter Twitter
  • decidim.barcelona a Facebook Facebook
  • decidim.barcelona a Instagram Instagram
  • decidim.barcelona a YouTube YouTube
  • decidim.barcelona a GitHub GitHub
Amb llicència Creative Commons Web creada amb programari lliure.
Logo Decidim

Confirmar

D'acord Cancel·lar

Si us plau, inicia sessió

facebook Inicia sessió amb Facebook
twitter Inicia sessió amb Twitter
google Inicia sessió amb Google
O

Registra't

Has oblidat la teva contrasenya?